Vinduespudsning til erhverv i Horsens, Vejle og Silkeborg m.m.

Vi tilbyder vinduespudsning for erhvervskunder i Skanderborg, Horsens, Vejle, Give, Brædstrup, Nørre Snede og Juelsminde.

Få en professionel vinduespudsning i Horsens & omegn

Mangler din virksomhed en vinduespudser til erhverv? Så er du kommet til det helt rette sted. Borg udfører vinduepudsning og -polering for erhverv og private i Horsens, Vejle, Silkeborg, Skanderborg og resten af Østjylland.

Når vi står for jeres vinduespudsning, bliver vinduerne rengjorte fra kant til kant, så virksomhedens fremtoning fremstår fin og præsentabel. Vi tilbyder vinduespudsning for erhvervskunder i Skanderborg, Horsens, Vejle, Give, Brædstrup, Nørre Snede og Juelsminde m.fl. Og søger I en større løsning indenfor ejendomsservice, så tilbyder vi også en pakkeløsning på dette.

Vinduespudsning til private

Søger du vinduespudsning til dit hjem eller sommerhus? Så se mere om vores vinduespudsning til private.

Få en flot og indbydende facade

I mange bygninger er vinduerne en central del af facaden. Det er det første, både kunder, gæster og offentligheden ser, når de kommer forbi bygningen. Derfor er det vigtigt, at de ser rene, pæne og indbydende ud. Rene vinduer giver også et godt naturligt lysindfald og dermed et godt arbejdsmiljø.

Vinduespudsning efter dine behov

Hos Borg tilbyder vi vinduespudsning for erhvervskunder på ugebasis eller med større intervaller efter dine behov. Hvis du har brug for en ekstra pudsning, så klarer vi også det efter aftale. Vi udfører bl.a. vinduespudsning ved:

  • Kontorbygninger
  • Butikker
  • Børnehaver
  • Skoler
  • Boligforeninger
  • Diverse institutioner

Få en skræddersyet aftale

Kontakt os i dag på telefon 61 46 54 22, eller send en mail til borg.vp@gmail.com. Så ser vi på opgaven og skræddersyer et tilbud, der passer til dit erhverv og dine behov.

Ejendomsservice og vinduespudsning - Horsens og Vejle
Ejendomsservice og vinduespudsning - Horsens og Vejle