Vinduespudser til private i Østjylland

Vi udfører vinduespudsning for private i Østjylland.

Vinduespudsning til private i Østjylland

Har du heller ikke lyst til at bruge din dyrebare fritid på vinduespudsning? Så overlad trygt opgaven til Borg. Vi udfører vinduespudsning for private i Østjylland, så du kan bruge din tid med familien, vennerne og lige det, som du har lyst til.

Kvalitetsbevidst vinduespudsning

Hos Borg får du rene og skinnende vinduer, så din bolig ser flot og præsentabel ud, uanset om du bor i lejlighed eller hus. Når du overlader vinduespudsningen til os, får du kompetente og erfarne vinduespudsere, der ved, hvad der skal til for at polere vinduerne korrekt. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og god kundeservice, så du bliver helt tilfreds med os som din vinduespudser.

Overlad opgaven til os

Vi klarer vinduespudsningen for dig, hvad enten du ønsker faste aftaler med jævne intervaller eller blot en enkelt aftale. Hos os kan du få ordninger, hvor vi kommer hver 4., 8. eller 12. uge, som vi tilpasser til netop dine behov.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på vinduespudsning, er du meget velkommen til at kontakte os på 61 46 54 22 eller borg.vp@gmail.com. Så kommer vi og besigtiger opgaven.

Ejendomsservice og vinduespudsning - Horsens og Vejle
Ejendomsservice og vinduespudsning - Horsens og Vejle